Torsk med rødvinssaus og appelsin

Torsk med rødvinssaus og appelsin

Enkelt og supergodt!

Supersunn

Ingredienser

Torsk

  • 4 stk torskefilet ca 800 g
  • 800 gr Poteter
  • 1 hvitløk
  • 1 pk rødvinssaus Jacobs
  • 200 gr aspargesbønner
  • 80 gr smør
  • 1 dl helmelk
  • salt
  • hvit pepper

Slik gjør du

  1. Skrell og kok potetene myke. Legg torskefiletene på bakepapir i en langpanne. Krydre med salt. Fordel 10 gram smør på hver filet og stek i ovnen i ca. 15 min på 180 grader. Kok sausen etter anvisning på pakken. Press saften av en appelsin og ha i 30 g smør for så å la det koke ned til ønskelig tykkelse. Del hvitløken på midten og rist den i pannen i 20 min på lav varme, gjerne med litt smør. Kok opp vann og forvell bønnene i 2 min. Mos potetene grovt og tilsett 10 gram smør og melk. Rør godt rundt. Smak til med salt og hvitpepper. Server torsken med bønner, ristet hvitløk og fløyelsmyk rødvinssaus.