Torskepakke med fennikel, appelsin og grønn salat

Torskepakke med fennikel, appelsin og grønn salat

Kan åpnes før jul!

Supersunn

Ingredienser

Torskepakke

  • 4 stk torskefileter
  • 4 ss smør
  • 4 ark bakepapir
  • 1 stk fennikel
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 appelsin
  • 3 hjetesalathoder

Appelsindressing

  • 1 beger kesam
  • 0,5 revet skall og saft av appelsin
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 2 ts honning
  • timian frisk, håndfull
  • salt
  • pepper

Slik gjør du

  1. Fordel hakket hvitløk, fennikel i småbiter og appelsin i terninger på 4 ark med bakepapir, store nok til å lage pakker. Legg en torskefilet på toppen av grønnsakene. Topp med 1 ss smør og pakk sammen slik at det virker så tett som mulig. knyt igjen med hyssing, må tåle steking i ovn.
  2. Bak fisken i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 min.
  3. Lag dressingen ved å mikse alle ingrediensene og sett den kaldt.
  4. Serveres med revet hjertesalat og appelsindressing, og et dryss frisk timian.