Toscakake med epler og kokosglasur

Toscakake med epler og kokosglasur

Spennende dessert med unike kombinasjoner

Ingredienser

Kake

  • 4 stk epler
  • 50 gr smør
  • 2 stk egg
  • 2 dl sukker
  • 2 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver

Glasur

  • 5 dl revet kokos
  • 1 dl sirup
  • 2 dl sukker
  • 1,5 dl fløte
  • 50 gr smør

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 175 grader. Skrell og skjær eplene i grove biter/båter. Smelt smøret til kaken. Visp egg og sukker til eggedosis og vend inn mel og bakepulver. Smør en form og hell i røren. Legg eplebitene over røren og stek hele herligheten i 40 minutter.
  2. Mens kaken steker: Bland sammen ingrediensene til glasuren. Ta kaken ut av ovnen etter ca. 30 minutter og fordel glasuren over kaken. Sett kaken tilbake i ovnen og stek videre i ca. 10 minutter. Ta ut og avkjøl.