Varm jordbærkompott med kokoskrem

Varm jordbærkompott med kokoskrem

En deilig dessert med masse antioksidanter og en mager og spennende kokoskrem.

Ingredienser

Jordbærkompott

  • 2 bokser jordbær
  • 5 dl vann
  • 1 ss potetmel
  • 1 stk lime (saft av)
  • 3 ss sukker

Kokoskrem

  • 1 boks kokosmelk
  • 1 dl mager kesam
  • 1 dl revet kokos
  • 1 neve mynte

Slik gjør du

  1. Vask og rens jordbær. Kutt dem opp i mindre biter. Kok opp vann og ha i bærene. Bland ut potetmel med litt kaldt vann og tilsett det i en tynn stråle i gryten under omrøring. Konsistensen blir da litt tykkere. Press i limesaft og tilsett sukker. La alt koke til sukkeret er oppløst.
  2. Åpne boksen med kokosmelk forsiktig. På toppen ligger nå et tykt lag av melk. Ta ut dette tykke laget, og hell ut det som ser ut som vann. Bland kokoskrem sammen med litt kesam, revet kokos og finhakket mynte. Servere jordbærkompotten i dype tallerkener med krem på toppen.