Vegetarlasagne med aubergine og kremostsaus

Vegetarlasagne med aubergine og kremostsaus

Retten inneholder mye ost som er rikt på proteiner, kalsium og jod

Ingredienser

Vegetarlasagne

  • 1 pakke Lasagne-plater
  • 1 stk Aubergine
  • 1 stk Squash
  • 10 cm Purre
  • 2 fedd Hvitløk
  • 2 ss Olje
  • 2 bokser Hermetiske tomater
  • Salt
  • Pepper
  • 200 g Philadelphia kremost
  • 3 dl Revet ost
  • 1 dl Creme fraiche

Slik gjør du

  1. Varm ovnen til 200 grader. Legg lasagneplater i varmt vann i 10 min. Skjær aubergine, squash og purre i skiver. Grovhakk hvitløk. Stek grønnsaker i litt olje og ha i boksene med knust tomat. Smak til med salt og pepper. Bland Philadelphia, revet ost og crème fraîche. Legg lasangeplater, tomatrøre og osteblanding lagvis i en ildfast form med høye kanter. Avslutt med litt revet ost på toppen. Stek i ovnen i ca. 30 min og server med frisk salat.