Vossakorv med tagliatelle, chili, hvitløk, sitronskall og olivenolje

Vossakorv med tagliatelle, chili, hvitløk, sitronskall og olivenolje

En rask middag mellom gaveinnpakking og pynting av juletreet!

Ingredienser

Vossakorv med tagliatelle

  • 2 psj tagliatelle pasta
  • 200 g vossakorv
  • 3 fedd Hvitløk
  • 0,5 stk rød chili
  • 1 stk Sitron
  • 2 ss Olivenolje
  • 1 neve Timian

Slik gjør du

  1. Kok pasta som angitt på pakken. Skjær vossakorv i grove biter. Finhakk hvitløk og chili. Varm opp litt olje i en panne og stek raskt vossarkorv, hvitløk og chili gyllen.
  2. Hell av vannet fra pastaen og ha den over i en skål. Hell over alt fra pannen. Rasp over skallet fra sitronen. Bruk den fine delen på raspen. Tilsett finhakket timian og press over sitronsaft etter smak. Hell over olivenolje og smak til med salt og pepper. Bland alt godt sammen og server det hele rykende varmt!
  3. Har du en edamer i kjøleskapet, er det kjempegodt med litt revet ost på toppen!