Yoghurt med hjemmetørket eple, honning og nøtter

Yoghurt med hjemmetørket eple, honning og nøtter

Har du ikke tid til å tørke eplene, kan du bruke ovnsbakte epler. Skrell og rens eplene og del dem i biter. Bak eplebiter (gjerne med et dryss kanel), nøtter og honning i ovnen på 200 grader i ca 20 min til eplene er møre og server med et par ss yoghurt naturell.

Ingredienser

  • 3 Epler
  • 8 dl Yoghurt naturell
  • 4 ss Honning
  • 1 dl Hakkede blandede nøtter

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 50 grader. Dekk et stekebrett med bakepapir. Skjær epler i 3 mm tykke skiver, behold kjernehuset, fordel dem på bakepapiret. Bruk 2 stekebrett om frukten trenger mer plass. Tørk i ovnen i ca 5 timer. Snu frukten etter halv tørketid. Du kan gjerne doble mengden frukt og oppbevare den i tett og ren boks eller glass. Server fruktskivene med yoghurt, honning og nøtter