Krydderstekt ørretfilet med kål og kremet eple- og pepperrotsalat

Oppskrift fra Tinas sommer.

Ingredienser

  • 500-600 g ørretfilet
  • 1 ts Cumin
  • 1 ts hel svart pepper
  • 0,5 ss Malt ingefær
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 stk Nykål
  • 1 ss Eplecidereddik
  • 1 potte Persille
  • 2 stk Epler
  • 1 ss Pepperrot på tube
  • 1 dl Gresk yoghurt naturell

Slik gjør du

  1. Knus krydderne sammen med saltet i en morter. Gni fisken inn med krydderne. La stå. Dra bladene av kålen og legg dem i en bolle. Hell over eddiken og hakket persille bland lett med hendene. Del eplet opp i små terninger og bland med pepperrot og yoghurt. Smak til med salt og pepper. 10 minutter før servering: Grill eller stek fisken over høy varme.