Laks med grillet salat

Laks med grillet salat

I tillegg til avokado, eggeplommer og parmesan. En oppskrift fra Tinas sommer.

Ingredienser

  • 4 125 g laksefilet
  • 2 stk Hjertesalat
  • Olivenolje
  • 2 Avokado
  • 4 Egg
  • 200 g Parmesan
  • 1 stk Sitron
  • Salt og pepper
  • 1 neve Koriander

Slik gjør du

  1. Salte og pepre laksefiletene, og hell over noen dråper olivenolje. Del salathodene i to, og hell noen dråper olivenolje over salatbladene. Del avokadoene i to og fjern stenene. Skill eggeplommer fra hvitene og riv parmesanen. Grill laksen og salaten over høy varme. Bruk gjerne en grillrist. Anrett salaten og laksen på et fat. Legg avokado-halvdeler oppå salaten og topp disse med hver sin eggeplomme i gropen hvor avokadosteinen lå. Dryss over revet parmesan, hakket koriander og skvis over saften fra sitronen. Server!