Nakkekoteletter med varme grønnsaker og pepperrotrømme

Nakkekoteletter med varme grønnsaker og pepperrotrømme

Denne middagen tar deg bare 20 minutter å lage.

Ingredienser

  • 4 stk Nakkekoteletter
  • 1 stk Fennikel
  • 2 stk Rødløk
  • 1 stk Brokkoli
  • 1 stk Squash
  • 4 fedd Hvitløk
  • 3 ss Olivenolje
  • 20 g Smør
  • Salt og pepper
  • 2 stilker Fersk rosmarin

Pepperrotrømme

  • 2 dl Lettrømme
  • 0,5 tube Pepperrot
  • Grovt pepper
  • Evnt. litt sitronsaft

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader. Del fennikel og rødløk i båter. Del brokkoli og squash i biter. Ha alt i en stor ildfast form eller langpanne. Finhakk hvitløk og dryss den over grønnsakene. Hell over olivenolje og vend grønnsakene så oljen blir godt fordelt. Salte og pepre. Stek i ovn i 20 minutter.
  2. Stek svinekoteletter i litt smør til de får en gyllen farge. Legg kjøttet på toppen av grønnsakene og etterstek det i ovnen de siste 10 minuttene. Ha over rosmarin.
  3. I mellomtiden blander du rømme, pepperrot, pepper og ev. litt sitronsaft i en skål.