Alt til jul billig hos KIWI

Søndagsåpent i desember

Foto: KIWI

Sliter du med å få tiden til å strekke til før jul? Husk at alle KIWI-butikkene har søndagsåpent nå i desember!

Julemat, julepynt og julegaver. Det er mye som skal ordnes før jul. Da er det godt å vite at KIWI er der for deg i hele førjulstiden.

- Før jul holder alle våre 654 butikker åpent på søndager mellom klokken 14 og 20, forteller kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i KIWI.

Åpent over hele landet

Hun minner om at dette også gjelder for KIWI-butikkene på de store utfartsstedene på fjellet. Det betyr at du får tak i mye av det du trenger, uansett hvor du er i landet.

Dette er standard åpningstider for jul og nyttår 2017:

Kjøp gavekort på KIWI

- KIWI har alt du trenger til julefeiringen til lave priser, forteller Aakvaag Arvin. Hun opplyser om at KIWI også kan tilby mer enn mat.

- Alle butikkene våre selger selvsagt KIWI-gavekort, men visste du at vi også selger gavekort til blant annet H&M, iTunes og Zalando, for å nevne noe? 

Storhandel på en søndag

Butikksjef Tanja Håbet Bye på KIWI Forusparken.KIWI Forusparken i Stavanger er vanligvis stengt på søndager, men vil som resten av KIWI-butikkene holde åpent de tre søndagene før jul. Ifølge butikksjef Tanja Håbet Bye kan det være lurt å legge turen til KIWI en av disse dagene, enten du mangler noe småtteri, eller har lyst til å få unna det meste av julehandelen.

- Søndagene er en bra dag for storhandel. Da er det ofte litt roligere i butikken, sier hun.

Lag en handleliste for julevarene

- Den dagen får vi ikke nye varer som må pakkes ut, men kan bruke tiden til å rydde og etterfylle varer. Det betyr at vi får bedre tid til å hjelpe kundene, sier hun og oppfordrer flere til å legge julehandelen til ukas siste dag.

Og med litt planlegging før du går i butikken, burde det hele være unnagjort i en fei.

- Lag en liste over alt du pleier å kjøpe i julen, som du kan ta fram hvert år. Start med å få i hus alle varer med god holdbarhet, så kan du ta ferskvarene til slutt, er rådet fra butikksjefen.