Alt til jul billig hos KIWI

Søndagsåpent i desember

Foto: KIWI

Sliter du med å få tiden til å strekke til før jul? Husk at alle KIWI-butikkene har søndagsåpent nå i desember!

Julemat, julepynt og julegaver. Det er mye som skal ordnes før jul. Da er det godt å vite at KIWI er der for deg i hele førjulstiden.

Over hele landet 

- Før jul er de fleste av våre 648 butikker åpne på søndager mellom klokken 14 og 18, forteller kommunikasjonssjef i KIWI, Kristine Aakvaag Arvin.

Hun minner om at dette også gjelder for KIWI-butikkene på de store utfartsstedene på fjellet. Det betyr at du får tak i mye av det du trenger, uansett hvor du er i landet.

Dette er standard åpningstider for jul og nyttår 2016:

  • Søndagene 4., 11. og 18. desember kl. 14-20
  • Lille julaften stenger de fleste butikker kl. 23
  • Julaften stenger de fleste butikker kl. 15
  • Nyttårsaften stenger de fleste butikker kl. 18

Finn åpningstiden for din nærmeste KIWI-butikk her

Kjøp gavekort på KIWI

- KIWI har alt du trenger til julefeiringen til lave priser, forteller Aakvaag Arvin og forteller at KIWI også kan tilby mer enn mat.

- Alle butikkene våre selger selvsagt KIWI-gavekort, men visste du at vi også selger gavekort til blant annet H&M, iTunes og Zalando, for å nevne noe? Spør kommunikasjonssjefen.

I år kan du dessuten gi bort en personlig julegave som virkelig kommer til nytte.

- I disse dager har vi en felles kampanje med Norwegian kalt «Sammen for barn» der vi ønsker å skape oppmerksomhet rundt UNICEFs viktige arbeid for verdens barn, og gi kundene muligheten til å støtte arbeidet gjennom å kjøpe verdensgaver. Alle årets juleposer har også reklamer for verdensgaver. Verdensgavene er reelle produkter som blir gitt til barn i nød, i de områdene der UNICEF jobber.

Storhandel på en søndag

Butikksjef Tanja Håbet Bye på KIWI Forusparken.KIWI Forusparken i Stavanger er vanligvis stengt på søndager, men vil som resten av KIWI-butikkene holde åpent de tre søndagene i desember. Og ifølge butikksjef Tanja Håbet Bye kan det være lurt å legge turen til KIWI en av disse dagene, enten du mangler noe småtteri, eller har lyst til å få unna det meste av julehandelen.

- Søndagene er en bra dag for storhandel. Da er det ofte litt roligere i butikken, sier hun.

Lag en handleliste for julevarene

- Den dagen får vi ikke nye varer som må pakkes ut, men kan bruke tiden til å rydde og etterfylle varer. Det betyr at vi får bedre tid til å hjelpe kundene, sier hun og oppfordrer flere til å legge julehandelen til ukas siste dag.

Og med litt planlegging før du går i butikken, burde det hele være unnagjort i en fei.

- Lag en liste over alt du pleier å kjøpe i julen, som du kan ta fram hvert år. Start med å få i hus alle varer med god holdbarhet, så kan du ta ferskvarene til slutt, er rådet fra butikksjefen.