NYHET:

Fish and chips-middag i én og samme pakke

Ny og enkel variant av fish and chips som blir fiks ferdig og serveringsklar etter kun 15 minutter i ovnen.

Fish and chips går aldri av moten. Den erkebritiske retten – som kan spores tilbake til midten av 1800-tallet – er en av verdens mest solgte hurtigretter, og i England alene selges det nesten 400 millioner fish and chips-måltider hvert år.

Nå har Fiskemannen lansert en fish and chips-variant hvor alt ligger i én og samme pakke.

Kun 15 minutter i ovnen

Fiskemannens fish’n chips er svært enkel å tilberede: Varm stekeovnen til 220 grader i varmluft, ta av plastfolien fra formen, og sett den inn i 15 minutter. For ekstra godt resultatet, anbefales det å snu fiskebitene og chipsen halvveis i stekeprosessen – da blir alt ekstra sprøtt og godt.

I den nye fish and chips-varianten brukes hvit fisk som er MSC-sertifisert – en garanti for at sjømaten kommer fra et bærekraftig fiske – og fisken har bare 30 prosent panering.

Mange tilbehørsmuligheter

Det er opp til deg selv hva du ønsker som tilbehør. Det vanligste i Norge er ketsjup eller remulade, men ikke glem at fish and chips smaker supergodt sammen med salater og stuinger også. Eller du kan gå for en klassisk britisk vri med ertepuré og eddik eller tartarsaus.

Fiskemannens fish’n chips er nå tilgjengelig i alle KIWI-butikker.