Jakter du på Black Friday-tilbud?

Vanlig fredag hos KIWI hele året!

Foto: KIWI

Du trenger ikke parkere langs motorveien eller stille deg i kø midt på natten for å få de billigste prisene hos oss. Men du bør definitivt slå til på vårt beste tilbud!

Black Friday har de siste årene blitt et begrep også her i Norge. Parkeringskaos, begrensede supertilbud og voksne mennesker som slåss om ekstremt billige sokker. Mange går bananas for å sjansen til å spare penger i det som omtales som startskuddet for årets julegavehandel.

Vi i KIWI er forresten ikke fremmed for å slåss for lave priser vi heller. Det gjør vi faktisk hver dag, hele året. Det nyter også kundene våre godt av: Hittil i 2016 har de spart hele 251 millioner kroner i KIWI PLUSS- og Trumf-bonus hos oss!

KIWIs beste tips til deg

For det er dette som er vårt sparetips til deg: Har du lyst til å vite at du handler i en matbutikk som alltid er blant de billigste eller billigst, samtidig som du sparer enda mer ved at opptil 7,5 prosent av prisen du betaler for maten blir tilbakebetalt til deg?

Da er definitivt KIWI PLUSS noe for deg. Du får 7,5 % bonus på all fersk frukt og grønt, i tillegg til 1 % Trumf-bonus på alle andre dagligvarer.

Hittil i 2016 har våre kunder spart opp hele 251 millioner kroner i bonus!

 Turid fløy til Japan for bonuskronene hun sparte ved å handle fast på KIWI.

Ei krone her og ei krone der

Det er helt gratis, og når du registrerer bankkortet ditt trenger du ikke tenke på noe mer enn at bonuspengene automatisk samler seg opp når du betaler i kassen. Bonusen bruker du på akkurat det du selv vil - enten det er mat, flybilletter eller kanskje en ny iPhone?

Er du ikke enig i at det er en bra ting å spare penger hver eneste gang du handler, ikke bare én dag i året? Ei krone her og ei krone der. Det blir penger av sånt, vet du.