Fårikålens dag 29. september

Dette fårikål-kjøttet er best i test!

Folkets fårikål fra KIWI er best i test i VGs store fårikål-test.

Faksimile av VGs fårikål-kåring 28. september 2016.Torsdag 29. september er det Fårikålens dag, og i den anledning har fem profesjonelle smaksdommere testet 11 ulike pakker med ferskt og fryst fårikålkjøtt fra norske matbutikker.

– Vi er veldig godt fornøyde med at det var Folkets fårikål som gikk til topps i kåringen, uttaler Harald Bregner, som har ansvaret for ferskvarer, kvalitet og matsikkerhet i KIWI.

– Det er godt, mørt og saftig kjøtt med god smak av lam. Jevne stykker, flott balanse mellom kjøtt, fett og bein. Her er det lett å lykkes for hjemmekokken, er dommernes begrunnelse. (Les hele testen her hvis du har VG+)

Fårikål-utvalg hos KIWI

Folkets fårikål er tilgjengelig i de aller fleste av våre butikker, unntatt Nord-Norge. Men det betyr ikke at fårikål-middagen må avlyses om du ikke finner akkurat denne pakken i disken: Hos KIWI får du nemlig i tillegg til testvinneren kjøpt fårikålkjøtt i alle prisklasser, fra First Price til Høgfjellslam.

– Det er godt, mørt og saftig kjøtt med god smak av lam

- Høgfjellslam er en nyhet som du får eksklusivt hos KIWI. Det er lammekjøtt av premium kvalitet, sier ferskvaresjef Harald Bregner.

Dette er utvalget vi har: (kan variere fra butikk til butikk, og landsdel)

Folkets fårikålkjøtt av lam, 1 kg og 2,5 kg. Tilgjengelig i de fleste butikker, unntatt Nord-Norge.

Gilde fårikålkjøtt av høgfjellslam, 2,5 kg. Tilgjengelig i hele landet.

Gilde fårikålkjøtt av lam, 1 kg (fryst). Tilgjengelig i hele landet.

Gilde fårikålkjøtt av lam 1 kg og 2,5 kg. Tilgjengelig i Nord-Norge.

First Price fårikålkjøtt av lam, ca 1,8 kg. Tilgjengelig i hele landet.Foretrekker du den ferdig laget kan du også få Fjordland fårikål over hele landet.