De fleste har en favoritt-pizzatopping. Det kan likevel være fint å variere av og til, og kanskje finne sunnere alternativer? 

Dette er mine ti på topp toppinger

  1. RØDLØK - BACON - MOZARELLA
  2. RØKELAKS - MASCARPONE - LØK - RØMME
  3. SPEKESKINKE - BROKKOLIPESTO
  4. 3 OSTER - PESTO - SQUASH
  5. TOMAT - OST - LØK - BASILIKUM
  6. BROKKOLI - HASSELNØTTER - CHÈVRE 
  7. SJAMPINJONG - MOZARELLA - DILL
  8. TRE OSTER TOPPET MED HØVLET PÆRE OG PERSILLE 
  9. SPINAT - BLÅSKIMMELOST - SPEKESKINKE
  10. TOMAT - HVITLØK - BASILIKUM - BRIE 

Noen av disse finner du oppskrift på her. De andre kan du bruke som inspirasjon til å komponere dine egne nye favoritter. 

Lykke til! 

Hilsen Tina