Digg Vegetar fra Fersk&Ferdig

Sjekk disse vegetar-nyhetene hos KIWI

Fersk & Ferdig lanserer nå en helt ny serie med ferdigretter i KIWI. Digg Vegetar er en serie med skikkelig digge vegetarretter!

Å begrense kjøttinntaket er viktig, både av hensyn til helsen og miljøet. Vi i KIWI ønsker å inspirere til et sunnere og grønnere kosthold, og er derfor glade for å kunne tilby kundene våre flere vegetariske ferdigretter. Digg Vegetar fra Fersk&Ferdig kommer i butikkene i løpet av mai.

Salget av vegetarprodukter har skutt i været de siste årene, og det gjenspeiles i kundehenvendelsene våre. Med disse nye ferdigrettene blir det enda lettere å velge vegetarisk når man har dårlig tid:

Digg Vegetar Grønnsakslasagne er et komplett måltid med myk, deilig pasta, tomat- og bechamelsaus og masse gode grønnsaker. Retten inneholder meieriprodukter.

Digg Vegetar Tex-Mex med Oumph! er proppfull av spennende smaker og masse grønnsaker. I tillegg inneholder retten proteinkilden Oumph! som er mat fra planteriket, laget av soyabønner. Tex-Mex med Oumph! er helt uten animalske råvarer og kan derfor også nytes av veganere.

Digg Vegetar Karri & Kokos med Oumph! har deilige smaker fra det asiatiske kjøkken og masse grønnsaker slik en god karri skal ha. I tillegg inneholder retten proteinkilden Oumph! som er mat fra planteriket, laget av soyabønner. Karri & Kokos med Oumph! er helt uten animalske råvarer og kan derfor også nytes av veganere.

Flere grønne alternativer 

I tillegg til disse ferdigrettene har vi flere gode alternativer til kjøttfrie måltider i våre butikker - blant annet et godt utvalg Oumph! –produkter, som du kan bruke som kjøtterstatning i flere populære retter.

Se for eksempel disse oppskriftene:

Taco med Oumph!