De 10 mest leste sakene i 2022

De 10 mest leste sakene på kiwi.no i 2022.

Fikk du inspirasjon til, eller har laget en god middag med en oppskrift fra oss i fjor? Da er du ikke alene. Flere hundre tusen nordmenn har lest våre artikler, om alt fra sparetips til middagsoppskrifter. Se våre mest leste saker fra 2022 her.

Med en god fot inn i 2023 ønsker vi å oppsummere året som er gått ved å trekke fram våre mest populære artikler fra fjoråret. Ukentlig er flere hundre tusen innom våre nettsider, for alt fra middagsinspirasjon til tips, hacks og oppskrifter. Ikke overraskende er KIWI-kundene mest opptatt av sunn og billig mat. 

Her er våre mest leste saker fra 2022: 

  1. 22 enkle sauser til laks og torsk som barna også vil like

fiskesaus-lerøy.jpg

Nordmenn spiser generelt for lite fisk, og mange opplever nok fiskemiddagen som litt mindre spennende enn andre middager vi setter på bordet. Derfor er det gøy å se at denne artikkelen om saus til fisk falt i god smak. For med riktig tilberedning og tilbehør, kan lakse- eller torskemiddagen nemlig bli en kjempehit blant både små og store. Les saken her og få inspirasjon til fiskemiddagen du også.

  1. Slik velger du det rette brødet

Nytt toppbilde.jpg

I KIWI jobber vi kontinuerlig og tett sammen med Bakehuset for å kunne gi våre kunder sunne og saftige brød. I 2020 gjorde vi vår største brødlansering noensinne, og introduserte kundene for Våre Groveste og Bakerens Utvalgte. Siden den gang har vi stadig forbedret brødene og utvalget. Det er tydelig at nordmenn ikke bare er glad i å spise brød, men også lese om brødene du får i KIWI. Disse brødene er dessverre ikke tilgjengelig i Nord-Norge, der finnes det egne varianter.

  1. Topp 10 middager – litt sunnere

pasta med gronnsaker.jpg

I en travel hverdag er det lett å ty til hurtigløsninger når middagen skal på bordet. Vi vet at du som KIWI-kunde er opptatt av sunnhet, og gjerne at det skal gå litt raskt. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at disse oppskriftene ble og fortsatt er populære. Se her for saken om hvordan 10 middagsfavoritter både blir litt kjappere, og litt sunnere. 

  1. Slik lager du litt sunnere frozen yoghurt helt selv

Frozen_yoghurt_toppbilde.jpg

Hjemmelaget frozen yoghurt kan være både sunt, godt og friskt. Den lages på kun få minutter, og er perfekt når du ønsker noe sunt og godt, eller et friskt mellommåltid. Gjør som mange andre allerede har gjort, og sjekk ut oppskriften her.

  1. 5 nye måter å servere fiskekaker på

Fiskekaker-i-pita-med--pesto-avokado-og-salat-1920x750.jpg

Fiskekaker er en gjenganger på norske middagsbord, men det er lett å ty til det samme tilbehøret. Mange har åpenbart ønsket å gjøre fiskekake-middagen litt mer spennende, og har blitt inspirert av våre 5 forslag til tilbehør som gjør fiskekakene alt annet enn kjedelig. Se tilbehøret her.  

  1. Dette er de mest populære First Price-varene

kiwi handle handlevogn.jpg

Kjøper du vårt billigste alternativ First Price? First Price jobber hele tiden for å gjøre produktene sunnere og mer miljøvennlige. Her avslører vi hvilke ti matvarer som er mest populære, og hvilke viktige tiltak som er gjort de siste årene.

  1. Dette er radler – trenddrikken nordmenn ikke får nok av

radler lemon.jpg

Stadig flere velger alkoholfritt drikke, og i det økende utvalget av alkoholfrie alternativer, har radler blitt en folkefavoritt. Men hva er egentlig radler? Gjør som mange andre har gjort før deg, og lær mer om drikken som visstnok ble til da en gjeng tørste syklister fikk sitronbrus blandet med øl her.

  1. Middag på under 20 minutter

middag under 20 min-kopi.jpg

Hvor mange ganger har du ikke hørt “Hva skal vi ha til middag i dag?”. Det kommer derfor neppe som en overraskelse at vår samleside med inspirasjon til sunne, enkle og raske middager på under 20 minutter er populær. Se oppskriftene her. 

  1. Slik lager du digg, hjemmelaget pizza

Sommer-2022-KW-05933- Foto_Tommy__Andresen.jpg

Pizza er en favoritt hos både store og små. Topp pizzaen med det du liker best. Det finnes nemlig utallige muligheter og kombinasjoner, og kun fantasien setter grenser. Sommeren 2022 ble det enda enklere å lage din favorittpizza, da vi lanserte to sprø nyheter i KIWI. Se pizzanyhetene, eller skal vi si pizzafavorittene, her. 

  1. Slik tiner du reker

Toppbilde-hvordan-tine-reker-1920x750.jpg

Reker er spesielt populært i Norge i sommerhalvåret. Frosne reker er et godt alternativ til ferske, og de er ofte mer tilgjengelig. Men hvordan tiner du reker på best mulig måte? Det var det veldig mange som lurte på, for artikkelen med våre fire beste tips topper lista over de mest leste sakene i 2022. Forbered deg til årets rekesesong og les tipsene her