Billig sommer- og grillmat

I KIWI finner du det du trenger til sesongens grillmåltider og grillfester. Vi har saftige burgere, spesialpølser og biffer, fisk, sjømat, vegetariske og veganske alternativer, friske grønnsaker og masse smakfullt tilbehør. Det finnes noe for alle! Se et stort utvalg av årets sommer- og grillmat her.

Sommerens grillmat - kjøtt til grillen

Grill-hovedside-toppbilde.png
I KIWI finner du det du trenger til sommerens grillmiddager og grillfester. Prøv gjerne nyhetene Storfe Rib Eye og Sirloin Steak fra Folkets, eller ferdig krydret kyllinglår og kyllingbryst fra Lovise.

Se et stort utvalg, både av klassikerne og nyhetene, her

Hamburgernyheter sommeren 2023

Burger-nyheter_banner_avlangt.pngI tillegg til våre faste bestselgere Big Beef, Big Juicy og Gilde 4x100g, kommer vi også i år med flere nye varianter til grillen. Ferdigstekte sliders med tilhørende burgerbrød er en av dem. Du kan også kose deg med en crispy kyllingburger, eller en litt sunnere burger tilsatt ekstra grønnsaker.

Se alle hamburgernyheter og mer utvalg her

Sommerens grillpølser

Polse-nyheter_toppbanner.png
NYHET KUN I KIWI! I år kommer tre superdigge kvalitetspølser fra Idsøe, ferdig kokt i pakningen for en saftig opplevelse. Ellers finner du fortsatt et stort utvalg av pølser fra Folkets, Gilde, Prior og Finsbråten, gjennom hele sommeren. Hos oss finner du noe for enhver smak og anledning.

Se et stort utvalg av grillpølser her

Stort utvalg av Sticks

Sticks-nyheter_toppbanner.pngGrillspydserien Sticks har stadig blitt forbedret, og i år som før, vil du finne en rekke ulike Sticks i din KIWI-butikk. I år lanserer vi nyheten Sticks Taco, som vi selvsagt anbefaler. Sticks er enkelt å tilberede på grillen eller i panna, og er ferdig på få minutter. Miks og match på kryss og tvers og finn dine favorittkombinasjoner. Og du, husk saus!

Se hele utvalget av Sticks her