Crispy quinoa med kidneybønner

Crispy quinoa med kidneybønner

Prøv denne smakfulle vegetarretten til middag i dag.

Ingredienser

Crispy quinoa med kidneybønner

  • Thick'n Chunky salsa medium
  • 1 boks Kidneybønner (380 g)
  • Quinoa til fire personer
  • 5 ss Rosiner
  • 175 g Romano Mix

Slik gjør du

  1. Kok quinoa som anvist på pakken. Når den er ferdig skyller du den i kaldt vann, la vannet renne til quinoaen er helt nedkjølt. Hell vannet av den, tørk den så tørr som mulig med kjøkkenpapir.
  2. Sett stekepannen på 3/4 varme, stek kidneybønner i 2 min uten å røre, la de bli sprø og brune, rør litt og stek videre til de er crispy.
  3. Ta de ut og legg dem på en serviett. Stek videre med halvparten av quinoaen i stekepannen. La den ligge uten å røre den i ca 2 min, det gir en crunchy quinoa, rør rundt.
  4. Tilsett resten av quinoaen i stekepannen gradvis, ha rosinene i quinoablandingen og smak til med salt og pepper. Server crunchy quinoa med kidneybønnene over, topp med chunky salsa, ha romanosalat ved siden av og nyt.
  • Taco Salsa Medium

    226g Old El Paso