Chorizoburgere med cheddar, grillet eple og sennep

Prøv en burger med litt utradisjonell topping.

Ingredienser

Chorizoburgere med cheddar, grillet eple og sennep

  • 4 stk Chorizoburgere av svin
  • 1 pk Dagens Burger-Bacon
  • 1 pk Cheddar
  • 0,5 stk Rødløk
  • 1 stk Eple
  • 4 stk Fine burgerbrød
  • 2 ss Grov sennep
  • 1 pose Ruccula

Slik gjør du

  1. Grill burgerne og varm baconet over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er ferdig stekt.
  2. Legg på en osteskive på hver burger mot slutten slik at de smelter.
  3. Skjær rødløken og eplet i skiver på en cm og grill dem til de har fått fin farge og har myknet litt.
  4. Varm brødene raskt over indirekte varme på grillen. Smør på sennep, legg på en liten neve ruccula og en burger på hver. Topp med et par tynne epleskiver, bacon og en løkring.