Laks med appelsinskiver, fennikel og couscous

Laks med appelsinskiver, fennikel og couscous

Lag en ny variant av laksefileten.

Ingredienser

Laks med appelsinskiver, fennikel og couscous

  • 500 g Laksefilet
  • 3 ss Olivenolje
  • 2 stk Appelsiner
  • 2 stk Fennikel
  • 3 ss Olivenolje
  • 0,5 dl Vann
  • 1 ts Salt
  • 0,25 ts pepper
  • 1 stk Sitron
  • 1 potte Dill
  • 0,5 beger Drømmelett

Slik gjør du

  1. Kok couscousen etter anvisning på pakken. I mellomtiden skrell appelsinene og skjær dem og fennikelen i skiver. Ha olivenolje i en dyp stekepanne og legg fennikel- og appelsinskivene lagvis i pannen. Hell i vannet og la småkoke på svak varme i 5 min. Anrett på tallerkenen. Stek laksefiletene i ca 3 min. på hver side. Server laksen med lun appelsin og fennikel og couscous toppet med dill, sitron og litt Drømmelett. Salte og pepre etter smak.