Ingredienser
Torskepakke
-
4
stk
torskefileter
-
4
ss
smør
-
4
ark
bakepapir
-
1
stk
fennikel
-
2
fedd
hvitløk
-
1
appelsin
-
3
hjetesalathoder
Appelsindressing
-
1
beger
kesam
-
0,5
revet skall og saft av appelsin
-
1
fedd
hvitløk
finhakket
-
2
ts
honning
-
timian
frisk, håndfull
-
salt
-
pepper
Slik gjør du
-
Fordel hakket hvitløk, fennikel i småbiter og appelsin i terninger på 4 ark med bakepapir, store nok til å lage pakker. Legg en torskefilet på toppen av grønnsakene. Topp med 1 ss smør og pakk sammen slik at det virker så tett som mulig. knyt igjen med hyssing, må tåle steking i ovn.
-
Bak fisken i ovnen på 200 grader i ca. 15-20 min.
-
Lag dressingen ved å mikse alle ingrediensene og sett den kaldt.
-
Serveres med revet hjertesalat og appelsindressing, og et dryss frisk timian.