Pinnekjøtt i tortilla med syltet rødkål, løk og spinat

Pinnekjøtt i tortilla med syltet rødkål, løk og spinat

Spennende vri på julematen.

Ingredienser

  • 400 gram rødkål
  • 1 stk rødløk
  • 5 dl vann
  • 2 dl eddik
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 klype salt
  • 1 knivsodd cayennepepper
  • 1 pose babyspinat
  • 4 stk tortilla
  • 4 ss yoghurt

Slik gjør du

  1. Skjær kålen og løken i tynne strimler. Kok opp vann, eddik og sukker til en lake. Ha i kål og løk og la det småkoke i ca 5 min. Trekk av platen og la det avkjøles i gryten (kan gjøres dagen før!).
  2. Hell av laken og smak til med salt, pepper og cayennepepper. Bland godt sammen. Del opp og fjern pinnekjøttet fra bena og ev. fett. Ha det i en ildfast form og varm det i ovnen ca 10 min. Fordel kjøtt, kålsalat og spinat på tortillaene, ha over litt yoghurt på slutten. Smaker godt med koriander, basilikum eller persille!