Ingredienser
Pizza
-
1
ferdig pizzabunn
-
100
g
naturell kremost
eks.snøfrisk eller philadelphia
-
3
ss
pesto
-
1
dl
valnøtter
-
75
g
frisk spinat
Pesto
-
2
potter
basilikum
-
50
g
pinjekjerner
ristede
-
2
fedd
hvitløk
-
100
g
grana padano
revet
-
2
dl
olivenolje
-
nykvernet hvit pepper
-
salt
Slik gjør du
-
Smør osten over pizzabunnen. Ha over pesto og hakkede valnøtter. Stekes i ovnen ved 250 °C i ca 10-12 min. Ta ut pizzaen etter halv steketid og fordel fordel spinaten over. Fortsett stekingen til den har fått en fin farge.
-
Grovhakk basilikum. Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og mos blandingen glatt med stavmikser eller kjøkkenmaskin. Hjemmelaget pesto holder seg ca 1-2 uker i kjøleskap.
-
634 KCAL/PORSJ