Asiatisk mango- og ruccolasalat i pita med sprøstekte bønner

Asiatisk mango- og ruccolasalat i pita med sprøstekte bønner

Smaksrik og god middag klar på 10 minutter.

Ingredienser

Asiatisk mango- og ruccolasalat i pita med sprøstekte bønner

  • 2-4 ss Kikkoman soyasaus
  • 1-2 ss Sriracha saus (etter smak)
  • 2 bokser Bønnemix
  • 1 stk Stor mango, skrelt og skåret i ca 0,5x0,5cm terninger
  • 1 pk Pitabrød
  • 1 pk Ruccola

Slik gjør du

  1. Stek pitabrød som anvist på pakken.
  2. Sett stekepannen på 3/4 varme.
  3. Hell væsken av og skyll bønnemixen, legg dem på tørkepapir til de er tørre.
  4. Bland mango og ruccula, smak til med Kikkoman soyasaus og Sriracha.
  5. Ha olivenolje i glovarm stekepanne, brun bønnemixen til de er sprø i skinnet.
  6. Fyll mango- og ruccolasalaten i pitabrødet, topp med sprøstekt bønnemix.
  • Soyasaus

    150ml Bordfl Kikkoman

  • Sriracha Saus

    215ml Go-Tan