Ingredienser
Chicken Sticks ingefær & hvitløk med fruktig råkost
-
2
pk
Chicken Sticks - ingefær & hvitløk
-
1
boks
Teriyakisaus
-
2
stk
Kiwier
-
1
stk
Grapefrukt eller appelsin
-
10
cm
Agurk
-
5
stk
Reddiker
-
2
bokser
Soya & ingefærsmak crunch
-
1
potte
Koriander
Slik gjør du
-
Pensle kyllingen med litt olje og grill dem til de har fått en fin grillskorpe før de vendes. Grill dem litt på undersiden også, men la dem hvile på en del av grillen som ikke er så varm. Kjernetemperatur på kjøttet bør opp til 68 grader, la dem hvile to minutter, så trekker temperaturen opp til 70 grader.
-
Pensle Teriyakisaus i bunnen på tallerkenen og anrett Chicken Sticks, store biter av skrelt kiwi, grapefrukt, agurk og reddiker i skiver utover. Dryss over soya & ingefærsmak chrunch og koriander.