Ingredienser
Grillet Pork Sticks pepper med capresesalat, yoghurtsaus og gresskarkjerner & sprø løk cruch
-
1
pakke
Pork Sticks - pepper
-
2
stk
Plommetomater
-
1
stk
Mozarella
-
10
blader
Basilikum
-
1
boks
Gresskarkjerner & sprø løk crunch
-
2
ss
Olivenolje
-
1
ss
Balsamico
-
Grovmalt svart pepper
-
Flaksalt
-
1
boks
Yoghurtsaus med hvitløk & mynte
Slik gjør du
-
Pensle sticksen med olje før grilling. La sticksen ligge i ro på høy varme til de har fått en tydelig grillskorpe. Nå løsner de lett og kan snus. La dem få litt farge på undersiden. Flytt dem over på en litt kaldere del av grillen så de trekker ferdig. Kjernetemperaturen bør opp. i cirka 70 grader.
-
Skjær opp tomatene og mozzarella i 5 mm tykke skiver, og legg dem annenhver i taksteinmønster utover tallerken. Hell over olivenolje, balsamico, flaksalt og dryss over basilikumblader, Gresskarkjerner & sprø løk crunch og litt
grovkvernet svart pepper.
-
Server Pork Sticksene med striper av yoghurtsaus med hvitløk & mynte oppå.