Borsj-rødbetesuppe

Borsj-rødbetesuppe

Nydelig og fargerik russisk grønnsaksbombe.

Ingredienser

  • 50 gram rødbeter
  • 2 stk løk
  • 1 stk gulrot
  • 2 stk buljongterninger
  • 1 liter vann
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss hvitvinsedikk
  • 1 pakke philadelphia light
  • 1 klype salt

Slik gjør du

  1. Skrell grønnsakene og kutt dem i små terninger. Ha dem i en kjele sammen med buljongterninger og vann, og la det koke i 30 minutter eller til grønnsakene har blitt møre.
  2. Kjør blandingen i en foodprosessor eller med stavmikser til den blir så finmost som du ønsker. Bland inn halvparten av Philadelphia-pakken og smak til med eddik, salt og pepper. Legg en skje kremost i suppen og servere godt brød ved siden av. Tips! Denne suppen er også god kald.