Kun hos KIWI:

KIWI-nyhet: Eksklusivt pinnekjøtt fra Stranda

Stranda har lansert to nye typer pinnekjøtt som du kun finner hos KIWI.

Pinnekjøttsesongen er endelig i gang! KIWI-butikker over hele landet har nå blitt forsynt med årets pinnekjøtt, og blant utvalget finner du splitter nye pinnekjøttvarianter fra spekematspesialisten Stranda som kun er å finne hos KIWI.

Eksklusivt pinnekjøtt fra Stranda

Den første nyheten er Strandas pinnekjøtt av lammesadel. Dette er urøkt pinnekjøtt av ypperste kvalitet som er fra lammesadel, det bakerste stykket av ryggen på lam som gir ekstra kjøttfulle stykker. Den har også rundt 25 prosent mindre fett enn tradisjonelt pinnekjøtt.

Den andre Stranda-nyheten er urøkt og vellagret pinnekjøtt med lange pinner, også denne fra årets lam. Begge pinnekjøttnyhetene har en utvanningstid på cirka 24 timer, og skal dampes til kjøttet slipper fra beina, omtrent tre timer. De er også vellagret, som betyr at det saltes, tørkes og modnes lenger enn standard pinnekjøtt.

Dette pinnekjøttet finner du i din KIWI-butikk julen 2018

Stranda: Pinnekjøtt av lammesadel, urøkt, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 24 timer.

Stranda: Pinnekjøtt, urøkt, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 24 timer.

Gilde: Pinnekjøtt, urøkt, kappet, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 16-30 timer.

Gilde: Pinnekjøtt, røkt, kappet, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Ca. 16-30 timer.

Gilde: Pinnekjøtt, høgfjell, ca 1,5 kg. Anbefalt utvanningstid: 15-24 timer.

First Price: Pinnekjøtt av lam, urøkt, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Over natten.

First Price: Pinnekjøtt med røykaroma, 1 kg. Anbefalt utvanningstid: Over natten.

First Price: Pinnekjøtt, gryteklart (ferdig utvannet), ca. 1 kg. Ingen utvanningstid. Dette er frossenvare, så husk at det må tines før det dampes.