Norges beste bleieavtale gjennom 21 år

KIWIS bleieavtale har blitt enda bedre!

Norges tøffeste bleieavtale har blitt enda bedre. Nå får du hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo’ gratis! Alt du trenger er KIWIs bleiekort. Du kan fortsatt benytte det gamle bleiekortet ditt.

– Det er en liten baby boom i Norge nå, og vi vil gjerne bidra med det vi kan til en ny generasjon småbarnsforeldre. Over 20 år etter at bleieavtalens fødsel blir Europas billigste bleier enda billigere, sier KIWI-sjef, Jan Paul Bjørkøy. 

Vi vet godt at det er dyrt å ha små barn, og at mange får litt trangere økonomi. Den opprinnelige bleieavtalen var en millenniumsgave til småbarnsforeldrene og sørget faktisk for at Norge har Europas billigste bleier. Avtalen ble så populær at vi aldri sluttet.

 

KIWIs bleieavtale

 

Slik får du KIWIs bleieavtale

Be om vårt elektroniske bleiekort i kassa. Kortet holder automatisk oversikt og gir deg hver andre pakke helt gratis! KIWI har faste, lave priser på alle varer. For å gjøre hverdagen enda litt billigere for småbarnsforeldre får du alltid hver andre Pampers-, LilleGo'- eller Libero-pakke gratis med KIWIs Bleieavtale. 

NB: Libero Bigbox og Pampers Gigaboks er ikke med i bleieavtalen. Disse er allerede billigere enn 4 for 3-avtalen.

Dette er historien til KIWIs bleieavtale:

2021 - Hver andre bleiepakke gratis

Nå, etter over 20 år med Norges beste bleieavtale, endrer vi bleieavtalen igjen - og det med kunden i fokus! Vi i KIWI vet at det kan være utfordrende å få hverdagsøkonomien til å gå opp, spesielt med små barn i hus. Derfor endrer vi bleieavtalen fra hver fjerde til hver andre bleiepakke gratis med bleiekortet!

2021 - LilleGo’-serien - vårt billigste alternativ

 I 2017 lanserte vi LilleGo’, som er kvalitetsbleier til vår laveste pris. LilleGo' ble inkludert som en del av bleieavtalen i starten av 2021. Avtalen gjelder nå både Libero, Pampers og LilleGo’.

LilleGo'-bleier

2020 - 320 millioner gratis bleier gjennom bleieavtalen

Fra starten av bleieavtalen og frem til 2020 hadde vi delt ut 16 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer over 320 millioner gratis bleier gjennom bleieavtalen!

2017 - Pampers-bleier ble innkludert i bleieavtalen

I 2017 inkluderte vi Pampers-bleier i KIWIs bleieavtale. Dette kom i tillegg til Libero, som var med helt siden starten.

KIWIs bleieavtale inkluderer Pampers, LilleGo' og Libero.

2015 - 240 millioner gratis bleier gjennom bleiepakken

I juli 2015 hadde vi delt ut totalt 10 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer hele 240 millioner bleier.

 

2010 - bleieavtalen blir enda bedre

Etter 10 år med Norges beste bleieavtale, gjorde vi den enda bedre. Da endret vi avtalen fra hver femte til hver fjerde bleiepakke gratis.

2000 - bleieavtalen lanseres

Det hele startet i år 2000, da vi lanserte bleieavtalen og sørget for at du fikk hver femte bleiepakke gratis. Dette var en avtale som senket bleieprisene i Norge til Europas billigste - og det er de fremdeles den dag i dag.