Norges beste bleieavtale gjennom 21 år

KIWIs Bleieavtale

KIWI har hatt Norges tøffeste bleieavtale gjennom 21 år. Bleieavtalen gir hver andre bleiepakke fra Libero, Pampers og LilleGo' gratis. Alt du trenger er KIWIs bleiekort, som du får i kassa neste gang du handler.

– Det er en liten baby boom i Norge nå, og vi vil gjerne bidra med det vi kan til en ny generasjon småbarnsforeldre. Over 20 år etter at bleieavtalens fødsel blir Europas billigste bleier enda billigere, sier KIWI-sjef, Jan Paul Bjørkøy. 

Vi vet godt at det er dyrt å ha små barn, og at mange får litt trangere økonomi. Den opprinnelige bleieavtalen var en millenniumsgave til småbarnsforeldrene og sørget faktisk for at Norge har Europas billigste bleier. Avtalen ble så populær at vi aldri sluttet.

Slik får du KIWIs bleieavtale

Be om vårt elektroniske bleiekort i kassa neste gang du handler, eller bruk det du allerede har. Kortet holder automatisk oversikt og gir deg hver andre bleiepakke gratis. Om du handler flere pakker på én handletur, får du den billigste gratis. Gjelder kun private husholdninger og kjøp av maks 4 pk. pr. gang.

NB: Libero Bigbox og Pampers Gigaboks er ikke med i bleieavtalen. Disse er allerede billigere enn bleieavtalen.

Dette er historien til KIWIs bleieavtale:

2021 - Hver andre bleiepakke gratis

Vi i KIWI vet at det kan være utfordrende å få hverdagsøkonomien til å gå opp, spesielt med små barn i hus. I en periode med blant annet økte statlige utgifter og stadig høyrere strømpriser endret vi bleieavtalen fra 20. september 2021. Nå får du hver andre bleiepakke gratis, i stedet for hver fjerde.

2021 - LilleGo’-serien - vårt billigste alternativ

 I 2017 lanserte vi LilleGo’, som er kvalitetsbleier til vår laveste pris. LilleGo' ble inkludert som en del av bleieavtalen i starten av 2021. Avtalen gjelder nå både Libero, Pampers og LilleGo’.

lillego-bleier.samlet.jpg

2020 - 320 millioner gratis bleier gjennom bleieavtalen

Fra starten av bleieavtalen og frem til 2020 hadde vi delt ut 16 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer over 320 millioner gratis bleier gjennom bleieavtalen!

2017 - Pampers-bleier ble innkludert i bleieavtalen

I 2017 inkluderte vi Pampers-bleier i KIWIs bleieavtale. Dette kom i tillegg til Libero, som var med helt siden starten.

KIWIs bleieavtale inkluderer Pampers, LilleGo' og Libero.

2015 - 240 millioner gratis bleier gjennom bleiepakken

I juli 2015 hadde vi delt ut totalt 10 millioner bleiepakker, noe som tilsvarer hele 240 millioner bleier.

2010 - bleieavtalen blir enda bedre

Etter 10 år med Norges beste bleieavtale, gjorde vi den enda bedre. Da endret vi avtalen fra hver femte til hver fjerde bleiepakke gratis.

2000 - bleieavtalen lanseres

Det hele startet i år 2000, da vi lanserte bleieavtalen og sørget for at du fikk hver femte bleiepakke gratis. Dette var en avtale som senket bleieprisene i Norge til Europas billigste - og det er de fremdeles den dag i dag.