ALI Kaffekapsler hos KIWI

Dette er forskjellen på kaffekapsler - hva er din favoritt?

Har du kaffemaskin på hytta eller hjemme? Kaffekapsler fra ALI Kaffe er en enkel og smakfull løsning når du trenger en oppkvikkende kopp kaffe.

ALI Kaffe er godt kjent for å «kurere gruff», samtidig som den har en rund smak, med god fylde og fin aroma. Har du en kaffemaskin som tar kapsler, er du også godt kjent med det praktiske i å brygge deg én kopp med akkurat den kaffen du har lyst på – i stedet for å måtte trakte en hel kanne.

Visste du at også ALI Kaffekapsler finnes i forskjellige varianter i din lokale KIWI-butikk?

Velg mellom disse kaffetypene

ALI Original kaffekapsler.
ALI Original kaffekapsler.

ALI Original er en blanding av arabica-bønner fra Mellom- og Syd-Amerika med hovedvekt på Brasil. Arabica-kaffen har best smak og kvalitet, slik at du får en god smaksopplevelse og en oppkvikkende kvalitetskaffe.

ALI Mørkbrent kaffekapsler.
ALI Mørkbrent kaffekapsler.

ALI Mørkbrent er, som navnet avslører, en mørkere brent kaffe enn ALI Original. ALI Mørkbrent passer for deg som foretrekker en mørkere brent kaffe, og som liker en mer kontinental smaksopplevelse.

ALI Kaffekapsler er *kompatible med Nescafé®* Dolce Gusto®* system.

Ali Kaffe på din måte

ALI Kaffe har en lang tradisjon i det norske kaffemarkedet, og er en av de mest kjente og kjære merkevarene på butikkhyllene.

ALI Kaffe finnes både som filtermalt, hele bønner, kaffekapsler og kaffeputer, slik at du kan tilberede den slik du foretrekker. Kaffeputene passer til Senseo®* kaffemaskiner, mens kaffekapslene er kompatible med Nescafé®* Dolce Gusto®* system.

*Dette merket tilhører en tredjepart som på ingen måte er relatert til ALI Kaffe-produsent Joh. Johannson Kaffe AS.

ALI KaffekapslerKiwi 580x400-1.jpg
ALI KaffekapslerKiwi 580x400-1.jpg