Alt til sommeren billig hos KIWI

Gir australske planter håret ekstra glans?

Et knippe australske planter og oljer er ifølge Aussie hemmeligheten bak et vakkert og glansfullt hår. Heldigvis er de allerede samlet i en flaske for deg.

Historien til Aussie startet i 1979, og den startet selvfølgelig i Australia. Den amerikanske håreksperten Tom Remond var på besøk «down under», og sammen med en australsk apoteker oppdaget han de australske plantenes pleiende egenskaper for håret. 

Etter mye eksperimentering kom de to frem til det som skulle bli den aller første flasken med Aussie 3 Minute Miracle. 

Erobret verden

Remond sluttet i jobben sin for å arbeide videre med å utvikle hårprodukter, og i løpet av 80-tallet kom det en rekke nye produkter på markedet. Aussie Mega Shampoo og Aussie Hair Salad var først ute. 

Etter som årene gikk forelsket stadig flere australske jenter seg i produktene, og de begynte også å bli kjent utover landets grenser – først i Storbritannia og deretter resten av Europa og verden. 

Markedsføringen foregikk i hovedsak via jungeltelegrafen. 

Fuktighet til håret

Disse produktene får du hos KIWI.
Disse produktene får du hos KIWI.

Målet til Aussie er at ditt hår skal se bra ut, men minst like viktig er det at du har det gøy. Det å få vakkert hår trenger ikke være komplisert. Miracle Moist-serien inneholder macadamia-nøtter, og disse er fullpakket med dyptvirkende oljer som ifølge produsenten skal gjøre underverker for håret. 

Avslutter du hårvasken med Aussie 3 Minute Miracle, gir du håret ekstra pleie slik at det blir enda mykere og mer glansfullt.