Hopp til hovedinnhold Hopp til hovedmeny
KIWI logo, lenke til startsiden.
  • Finn butikk
  • Jobb i KIWI
  • Bærekraft
Logg inn Bli KIWI PLUSS-kunde
  • Finn butikk
  • Jobb i KIWI
  • Bærekraft
  • Sunt
  • Kjapt
  • Billig
  • Om KIWI PLUSS
  • Oppskrifter
  • Fordeler
  • Kontakt oss
  • Last ned KIWI PLUSS-appen
  • {{ item.PageName.replace("Kiwi", "KIWI")}} ››
  • Se flere resultateter ››

40 herlige juleoppskrifter

Medister- og sellerirotkaker med potetmos og fløtesaus med tyttebær

Surkål

Rødkål med eple

Syltet klementin

Eplegløgg

Hjemmelaget rømmesild

Syltet rødløk

Rødbettartar med sprøstekt pinnekjøtt

Julegrøt og riskrem med vanilje og kanelstang

Ribbe:

  • Billig

Slik velger du riktig ribbe til julemiddagen

Frossen eller fersk, tynnribbe eller familieribbe? Her er tipsene du trenger, både når du skal kjøpe og tilberede årets

Klassisk ribbe med poteter, brun saus, rødkål, tyttebær, surkål, medisterkaker og julepølse

Ribbenstek med epler og pærer, hvitløkspotetmos og hurtigsyltet surkål

Honningglasert ribbe med melon-. sprøstekt svor- og avokadosalat

Siderdampet ribbe med ovnsbakte poteter og eple- og rosmarinmos

Christers ribbe med hvitløk og rosmarin, bakte persillerøtter og småpoteter

Medisterkaker

Medisterkaker med ovnsbakte gulrøtter, sellerirotmos og sprø pepperrotbrødsmuler

Medisterkaker med tyttebærsyltetøy

Pinnekjøtt

  • Aktuelt

Slik går du frem for å dampe pinnekjøtt

Pinnkjøttpizza med tyttebær og rosmarin

Dampet pinnekjøtt med rotmos med ovnsbakt hvitløk, ovnsstekte poteter og brunet smør

Lutefisk

Lutefisk med konfiterte cherrytomater og asparges i bacon

Lutefisk med ovnsbakte poteter, rosenkål og chorizo-olje

Klassisk Lutefisk med bacon, ertepuré og varm sennepssaus med brunost

Vegetar

Juletoast med sprøstekt apetina, honning, pistasj og tyttebær

Opp-ned pastinakkterte med karamelliserte nøtter og blåmuggost

Rotgrønnsaksgryte med potetstappe

Blomkål- og ostegrateng

Julelunsj

Rødbetsild med eple og pepperrot

Fylte egg med sild og rømme

Rosenkålsalat med hasselnøtter, Grana Padano og eple

Pæresalat med ruccula og blåmuggost

Grønnkålsalat med granateple og edamer

Lakserull med dill og spinat

Fikenrull med ristede hasselnøtter

Marinert Apetina og oliven

Focaccia med rosmarin og flaksalt

Desserter

Julerullekake

Juletiramisu med pepperkaker

"Hjemmelaget" sjokolade med pistasj, tranebær og flaksalt

Bakte epler med ostekakefyll

KIWI

  • Om KIWI
  • Presse
  • Ledige stillinger
  • Bedriftskort
  • Sikkerhetsdatablader
  • Cookies, vilkår og personvern

Kontakt oss

  • Trumf kundeservice:
  • Alle henvendelser KIWI Pluss og Trumf-medlemskap
  • Telefon: 22563300
KIWI Norge AS 3414 Lierstranda
Postboks 551
Telefon: 32244000
  • Kontakt oss

KIWI PLUSS app

Med KIWI PLUSS-appen kan du enkelt melde deg inn, bruke digitalt trumfkort, se og bruke din bonus, se kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI.

Get app in apple appstore Get app in google play

Følg oss

Følg oss på sosiale medier!

  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube