Jakter du på Black Friday-tilbud?

Vanlig fredag hos KIWI hele året!

Foto: KIWI

Du trenger ikke parkere langs motorveien eller stille deg i kø midt på natten for å få de billigste prisene hos oss. Men du bør definitivt slå til på vårt beste tilbud!

Black Friday har de siste årene blitt et begrep også her i Norge. Parkeringskaos, begrensede supertilbud og voksne mennesker som slåss om ekstremt billige sokker. Mange går bananas for å sjansen til å spare penger i det som omtales som startskuddet for årets julegavehandel.

Vi i KIWI er forresten ikke fremmed for å slåss for lave priser vi heller. Det gjør vi faktisk hver dag, hele året. Det nyter også kundene våre godt av: Siden KIWI PLUSS  ble lansert i 2016 har våre kunder spart hele 585 millioner kroner i samlet Trumf- og KIWI PLUSS-bonus. 

KIWIs beste tips til deg

For det er dette som er vårt sparetips til deg: Har du lyst til å vite at du handler i en matbutikk som alltid slåss for lave priser, samtidig som du sparer enda mer ved at opptil 15% av prisen du betaler for maten blir tilbakebetalt til deg?

Da er definitivt Trumf og KIWI PLUSS noe for deg. Du får 15% Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt, i tillegg til 1% Trumf-bonus på alle andre dagligvarer.

Ei krone her og ei krone der

Det er helt gratis, og når du registrerer bankkortet ditt trenger du ikke tenke på noe mer enn at bonuspengene automatisk samler seg opp når du betaler i kassen. Bonusen bruker du på akkurat det du selv vil - enten det er mat, flybilletter eller kanskje en ny iPhone?

Er du ikke enig i at det er en bra ting å spare penger hver eneste gang du handler, ikke bare én dag i året? Ei krone her og ei krone der. Det blir penger av sånt, vet du.