KIWI PLUSS fortsetter å vokse

Hurra, nå er vi 500 000 KIWI PLUSS-kunder!

Foto: istockphoto.com

Akkurat på dagen to måneder etter at KIWI lanserte frukt og grønt-bonusen på 7,5 prosent, kan vi feire at det allerede er 500.000 nordmenn som har valgt å bli KIWI PLUSS-kunde!

Linn Bøhler ble KIWI PLUSS-kunde nummer 500.000
Linn Bøhler ble KIWI PLUSS-kunde nummer 500.000
Det var en overrasket Linn Bøhler (35) fra Oslo som ble oppringt kort tid etter at hun torsdag kveld valgte å oppgradere Trumf-medlemskapet sitt til også å inkludere KIWI PLUSS-bonusen.

- Jeg ble kjempeglad! Jeg har virkelig aldri vunnet noe tidligere, og dette er jo en premie som ikke vil bli liggende og støve ned i skapet, forteller den lykkelige vinneren.

Får gavekort på 5000 kroner

For å feire at Linn ble én av hele 500.000 nordmenn som har valgt å bli KIWI PLUSS-kunde, får hun et gavekort på 5000 kroner som kan brukes i alle KIWI-butikker. Selv handler 35-åringen fast på KIWI Fredensborg i Oslo.

- Jeg har egentlig tenkt på å bli KIWI PLUSS-kunde en stund, det høres jo veldig gunstig ut med 7,5 prosent bonus på frukt og grønt. Jeg tror billigere frukt bidrar til å øke inntaket av dette i befolkningen, sier hun.

Les også: KIWI PLUSS-kunder har spart 7,5 millioner kroner på ni uker!

Hvorfor lønner det seg?

Enten du fortsatt sitter på gjerdet eller ennå ikke har fått med deg hva KIWI PLUSS er for noe, er det fortsatt ikke for sent å registrere seg. Som KIWI PLUSS-kunde vil du få 7,5 prosent bonus på fersk frukt og grønt – i tillegg til 1 prosent Trumf-bonus på alle andre dagligvarer.

- Med KIWI PLUSS ønsker vi å gjøre det billigere og enklere å spise sunt. Vi er glade for at 500.000 kunder har blitt med, men vi har plass til mange, mange flere. Meld deg inn i dag, oppfordrer KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Slik får du KIWI PLUSS

Hvis du allerede er Trumf-kunde er du bare to klikk unna å oppgradere til KIWI PLUSS.

Har du ikke Trumf kan du registrere deg som ny kunde her. Du trenger ingen ekstra kort når du handler, alle bonuser registreres direkte på bankkortet ditt så lenge du har lagt inn dette.

Les også: Er dette Norges beste bonusavtale?

Alt er selvfølgelig gratis, og bonuspengene kan du velge å ta ut i kontanter og bruke på akkurat hva du vil. Dette er vel en god grunn til å spise enda mer frukt og grønt?