Billige tips fra KIWI

14 tips til mat, kaker og annet moro til en babyshower

Skal du arrangere babyshower? Her finner du ideene til enkel festmat til gjestene, babyshower-kaker, leker som passer til en babyshower og ikke minst den berømte bleiekaken.

Har du en heldig søster eller venninne som fortjener en skikkelig babyshower, men så er du ikke helt sikker på hva du skal servere den vordene mammaen, hennes venner og eventuelt nærmeste familie?

En buffet eller et koldtbord er smart, koselig og enkelt, og det er ikke noe i veien for å be alle gjestene om å ta med seg hver sin rett. Husk at den gravide kan bli litt misunnelig akkurat nå hvis hun ser gjestene nyte spekemat, roastbiff og lagrede, myke oster, som hun selv ikke kan spise, så tenk ut noen fristende, lette retter som er gravidvennlige. Prøv også å unngå mat som kan gjøre henne kvalm. 

Seks tips til babyshower-mat

På KIWI.no finner du mange forslag til fristende oppskrifter på enkle tapasretter og annet som passer perfekt på et koldtbord, både til lunsj og som en lett middag. Hva med å prøve noen av disse rettene?

Server rettene sammen med hjemmebakt mellomgrovt brød, som er ekstra bra for treg gravidmage. 

Fem tips til babyshower-kake

Glem heller ikke kaker til babyshoweren. Be gjerne noen av venninnene om å ta med sin kakefavoritt, så får dere litt forskjellig. Det er mange som velger å lage babyshower-kaker som passer fargemessig til babyens kjønn hvis de vet det, og dette kan enkelt gjøres ved å tilsette litt blå eller rød konditorfarge i glasuren eller pynte med bær i ønsket farge. 

Prøv for eksempel en av disse kjempegode (og litt sunnere) kakene til deres babyshower:

Mange lager også dekorative cupcakes, og da er det fullt mulig å lage et godt og sukkerfritt alternativ. Prøv denne muffinsen med søtpotet og kremost-frosting?

Tre tips til bleiekake, gaver og leker

En bleiekake er ikke like god å spise, men en kjempepopulær babyshower-gave. Dette er en gave du kan lage helt selv, og oppskrift på bleiekake finner du her. 

Trenger du flere gavetips til en babyshower? Her er noen ideer. 

Leker gjør en babyshower ekstra morsom. Dere kan for eksempel gjette vekt på babyen, smake på babymat eller prøve noen av de andre lekene du finner inspirasjon til her.

Bestill kaker på nett - hent hos KIWI

Nå kan du enkelt bestille din favorittkake på raskekaker.no og få den raskt levert i din lokale KIWI-butikk. Bestill til dagen etter, eller opptil 30 dager i forveien. 

Kakene bakes i et av Bakehusets lokale konditorier, fra Larvik i sør til Trondheim i Midt-Norge.