Derfor er middagsserien en suksess

Billig Middag for én – spørsmål og svar

Er porsjonspakningene egentlig billige? Hva med all plasten? Og finnes det kjøttfri alternativer i serien?

I starten av året lanserte vi «Middag for én», en serie billige middagsprodukter i enkeltpakninger som skal sørge for at kundene slipper å kjøpe, lage og kaste for mye. 

Pris

Prisene på produktene er satt til 19,90 og 29,90. 

Er det egentlig billig? 

Ja, svarer vi. Om du skal lage middag til én person kan du stikke innom KIWI og kjøpe det du trenger til en fullverdig middag for under 40 kroner.

Det er ikke alltid man får planlagt middagen på forhånd. Og ikke alle har fryser. 

Er du derimot av typen som er flink til å planlegge, og som fryser ned råvarer eller lager større porsjoner som du legger i fryseren, vil det fortsatt lønne seg å kjøpe de større pakningene.

Flere av disse produktene kan fås i større pakninger til lavere kilopris. Sammenlign gjerne, og velg det som passer deg best akkurat nå. 

Se vårt seneste priskutt

Bli KIWI PLUSS-kunde 

Plast

Hva med all plasten? 

Når det kommer til emballasje er miljøbelastningen ved å kaste mat større enn belastningen ved å produsere og bruke emballasje. Hensikten med «Billig middag for én» er at man skal slippe å kjøpe, lage og kanskje kaste mer mat enn man trenger. 

Forøvrig er vi nordmenn blant de flinkeste i verden til å resirkulere plast. 

Les mer om plast

Les mer om matsvinn

Utvalg

Hva med de som har lyst til å spise mindre kjøtt?  

Mange ønsker å bytte ut noen av sine kjøttmiddager med andre alternativer. I «Middag for én»-serien er 1/3 fiskeprodukter. I tillegg finnes det et vegetaralternativ, rødbetburgere.

I årets første måned har vi solgt 19,5 prosent mer fersk fisk enn januar i fjor. Én av grunnene til økningen i fiskesalget er nettopp «Middag for én», der fiskeproduktene står for 37 prosent av salget.

Les mer om fiskesalget

Vegetaroppskrifter fra KIWI