KIWI kutter prisene på taco og pizza

Stort priskutt på middagsfavorittene

Folket har talt. Taco og pizza er de to mest populære middagsrettene i Norge. Nå kutter KIWI prisene på 60 produkter til taco og hjemmelaget pizza med mellom 10 og 40 prosent.

Taco og pizza er middagsrettene det spises mest av i Norge, ifølge tall fra undersøkelsen «Middagsdagboken 2017» gjennomført av IPSOS. Nå vil KIWI gjøre favorittene enda billigere.

Sjekk de nye lave KIWI-prisene på taco og hjemmelaget pizza her! 

– Vi gir oss aldri på pris! Gjennom årene har vi presset ned prisene på bleier, frukt, grønnsaker, nøkkelhullsvarer og vaske- og hygieneprodukter, for å nevne noe.

Nå gjør vi folks middagsfavoritter billigere, og kutter prisene på alt fra tacosauser, tortillas og jalapeños til pizzamel, mozzarellaost og tomatsaus, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy. 

PIZZAMEL: Lag hjemmelaget pizza med Møllerens pizzamel, som nå er 40% billigere enn før.

Tacofredag og lørdagspizza

Særlig populært er taco i norske barnefamilier. Hele 80 prosent av nordmenn under 40 år spiser meksikansk mat minst én gang i måneden.

Tacofredag er også blitt et kjent begrep i det norske språk. Nå er det også bevist. «Middagsdagboken 2017» fastslår at fredag er den store tacodagen. 

- De nye lave KIWI-prisene får du hele uka, lover Bjørkøy.

Tex-mex står for 5,5 prosent av alle middager som spises i Norge, kun slått av pizza som står for hele 8,7 prosent. Men de har hver sin dag. Hver åttende nordmann spiser faktisk taco på fredagskvelden, som er mer enn noen annet rett. Mens pizza er lørdagsfavoritten.

NY PRIS: Taco Salsa fra Old El Paso er nå 40 % billigere!

Taco sunnere enn sushi

Klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør velger heller taco enn sushi på fredagskvelden. 

– Taco kan være ren helsekost. Det kommer helt an på hva du har oppi. Bytter du ut kjøttdeigen med karbonadedeig eller kylling, bruker du mindre ost eller velge en magrere type, og bytter du ut rømmen med magrere produkter, så er det faktisk sunnere enn sushi, sier Tine Sundfør.

Flere av produktene som nå får nye lave KIWI-priser er sunnere alternativer som tortillas av fullkorn og Apetina lettost. Og ikke glem å ha masse grønt i tacoen. Har du Trumf- og KIWI PLUSS får du hele 15% bonus på frukt og grønt. 

Mandag 12. februar får en rekke produkter til taco og hjemmelaget pizza nye, faste lave KIWI-priser i alle 652 KIWI-butikker over hele landet.

TACO: Kryddermix fra Santa Maria er nå 40% billigere!