1. april i KIWI

Vil du bli KIWI BLUSS-kunde?

Foto: Marius Olsen/Spoon/KIWI

Vi skulle så veldig gjerne ha hjulpet deg med dette også, men vi håper du tar det med godt humør når vi minner deg på at det i dag er 1. april.

 I motsetning til DNTs herlige singel-luer på fjellet, er nok ikke KIWI BLUSS en realitet i dag. Men er du singel og på leting er det ingenting i veien for å ta turen til fjells i sommerferien – enten med en av DNTs singelturer, eller ved å prøve lykken på egenhånd.

 Hvis du ennå ikke er KIWI PLUSS-kunde kan du jo også bruke tiden du hadde tenkt å bruke på å registrere deg som BLUSS-bruker til å bli PLUSS-kunde i stedet?

Vil du fortsatt sjekke?

Du må dessverre sjekke uten hjelp fra KIWI BLUSS...
Du må dessverre sjekke uten hjelp fra KIWI BLUSS...
Er det butikken som egentlig er din foretrukne arena, kan vi ikke være kjipere enn at vi iallfall kan gi deg noen tips på vei til hvordan du kan gå frem hvis du vil sjekke over frysedisken:

1. Timing er alt

  • Å sjekke på butikken er generelt sett en god idé hele tiden, men for å klare det må du ha god timing og et godt øye. Gå litt nærmere mens hun står og ser på noe i hyllen. Se etter ring, og se på hva slags produkter hun velger. Kanskje er det lurt å tiltrekke seg litt oppmerksomhet ved å miste noe?

2. Synliggjør felles interesser

  • De sier at en person er hva hun/han spiser, og ifølge psykologer kan man lære mye om en person basert kun på maten de spiser. Kvinner skal være mer opptatt av dette enn menn, så å sørge for en felles base er ikke bare en god idé, men det kan faktisk være avgjørende. Strekker hun seg ut etter en melon, gjør du det samme. Leser hun på etiketten, gjør du også det. Du trenger ikke kopiere absolutt alt hun gjør, men vis at dere har samme livsstil.

 3. Spill forvirret og be om hjelp

  • Et tips er rett og slett å spørre ham om tips. «Hvordan vet jeg at avocadoen er moden?» lurer du kanskje på. Gjør du det riktig, og flørter litt samtidig, kan du kanskje be ham med på en kopp kaffe etterpå for flere gode tips?

 4. Ta kontakt i kassen

  •  Ulempen ved å sjekke på butikken er at folk ikke står stille. Hvorfor ikke sørge for å møte på henne i kassen? Her er det nok av samtaleemner å forsyne seg av, som hvem som er på fronten av sladrebladene til hva dere har handlet, eller personen foran dere som bruker så innmari lang tid. 

Lykke til!