KIWI på omdømmetoppen igjen

- Tusen takk til alle våre kunder!

For andre år på rad har det norske folk rangert KIWI høyest blant dagligvarekjedene på Apelands omdømmeundersøkelse. Det gjør oss veldig glade!

– Dette er en enorm tillitserklæring fra det norske folk, og vi er stolte, glade og ydmyke. I KIWI ønsker vi å hjelpe kundene våre med å ta sunne og grønne valg, og det er gledelig å se at arbeidet vi gjør blir lagt merke til og verdsatt, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

I Apelands årlige omdømmemåling øker KIWI med hele 5,2 prosentpoeng fra 2016, og havner i kategorien «fremragende omdømme». Det betyr at vi ikke bare beholder posisjonen som den dagligvarekjeden med best omdømme, men også er eneste dagligvarekjede på topp 10 blant Norges 50 mest synlige selskaper. 

Apelands omdømmeundersøkelse 2017.
Apelands omdømmeundersøkelse 2017.

Dyktige medarbeidere

Det er ikke første gang nordmenn sender KIWI til toppen av pallen. I januar i år fikk KIWI den hyggelige nyheten om at vi, ifølge YouGovs BrandIndex, var landets mest positivt omtalte merkevare i 2016.

– Dette skal våre 12.500 medarbeidere over hele landet ha mye av æren for. Det er i butikken slaget står, og våre medarbeidere gjør en fantastisk innsats hver eneste dag, roser Bjørkøy.

Han tror også KIWIs mangfolds- og inkluderingsarbeid har bidratt til kjedens styrkede omdømme.

Prisløfte og KIWI PLUSS

Å gi kundene våre sunne matvarer til lavere priser, er en viktig del av vårt arbeid. KIWIs prisløfte lover at vi aldri gir oss på pris. På toppen av de lave prisene får dessuten over 900.000 KIWI PLUSS-kunder 15 prosent bonus på all fersk frukt og grønt.

– I år er det ti år siden vi kuttet prisene tilsvarende momsen på frukt og grønt, og «Sunnhet til folket!» er vår hjertesak, forteller KIWI-sjefen.

Forpliktende grønnfarge 

I mars lanserte vi sunnhetsrapporten «Sunn økonomi» som viser hvordan KIWI har jobbet målrettet de siste ti årene med tiltak for å bedre nordmenns kosthold. 

– I KIWI tar vi samfunnsansvaret vårt på alvor. Det forplikter grønnfargen oss til, slår KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy fast.