KIWIs påskekonkurranse

Slik gjør vi påskeegget litt sunnere!

Har du den perfekte oppskriften på litt sunnere påskegodt? Del den med KIWI og få muligheten til å vinne flotte premier!

 Et av påskens høydepunkter for både små og store er påskeegget fylt med godteri. Marsipan, sjokolade, seigmenn og smågodt. Mulighetene er mange for de som vil kose seg litt ekstra i påsken. Og det er lov!

Men hva hvis vi bytter ut litt av godteriet med noe som er enda bedre, litt sunnere og hjemmelaget?

- Min favoritt i påsken er å hakke opp og blande sammen appelsin, nøtter og mørk sjokolade. Det er ikke uten grunn av appelsiner er så populære i påsken - de smaker jo utrolig godt på denne tiden av året, forteller klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør.

Prøv også: Frøbar med mørk sjokolade og rosiner

Vi i KIWI setter pris på sunnere alternativer, og ønsker derfor at så mange som mulig skal kunne finne inspirasjon til både hverdag og fest blant våre oppskrifter.

Vinn valgfri Kitchen Aid!

Vinn en Kitchen Aid Artisan kjøkkenmaskin!Vi vet imidlertid at veldig mange av dere både er oppfinnsomme og dyktige på kjøkkenet, og det ønsker vi å vise frem! Derfor arrangerer vi nå #kiwipåskekonkurranse på Instagram og kiwi.no i samarbeid med nettbutikken Bakerenogkokken.no. 

Har du den beste påskegodt-oppskriften kan du vinne en valgfri KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin, levert fra Bakeren og Kokken (se hele utvalget her)

2. premien er et stort påskeegg fylt med masse sunn snacks og et gavekort på 1000 kroner fra KIWI, mens 3.-5. plassen vil få et gavekort på 500 kroner hver fra KIWI.

De beste oppskriftene vil bli kåret i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør.  Vinnerne vil få oppskriftene sine promotert på KIWI.no – i tillegg til disse flotte premiene!

Konkurransereglene er som følger:

  • Konkurransen varer fra 1.-13. mars 2016. Vinnerne blir kontaktet i løpet av uke 11.
  • Følg @kiwi_minipris og @bakerenogkokken på instagram
  • Delta på Instagram ved å tagge bildet av godsakene med #kiwipåskekonkurranse og #littsunnere. Husk å skrive oppskriften under bildet!
  • Man kan også delta ved å sende bilde og oppskrift til konkurranse@kiwi.no
  • Du kan delta med så mange bidrag du ønsker, men oppskriften må være din egen. Den må også kunne sies å være #littsunnere enn andre godsaker.
  • KIWI kan reposte bildene som deltar i konkurransen på sin instagramkonto (med kreditering). KIWI kan også bruke de beste oppskriftene i redaksjonelt innhold på sine nettsider (med kreditering).

Lykke til, nå gleder vi oss til å smake!