«Alt» smaker godt i en klassisk grønnsaksuppe, så her er det bare å gå på skattejakt i grønnsaksskuffen eller blant middagsrestene i kjøleskapet!
En ferdig posesuppe er et billig, kjapt og enkelt valg når middagen må på bordet i en fei. Men du trenger ikke så veldig mye mer tid for å gjøre suppemiddagen til et fullverdig måltid - og samtidig kaste mindre mat.
- Slik gjør du Norges mest populære suppe til et fullverdig måltid
- Kenneth tar ertesuppe til et helt nytt nivå
Da matentusiast og entertainer Heine Totland tok med seg KIWIs foodtruck til Sognsvann i Oslo for å ha «suppeverksted» med TORO-kokk Kenneth Johansen, kom det mange gode tips til hvordan du kan gjøre TORO Klassisk grønnsaksuppe til både en mettende restefest og et smakfullt søndagsmåltid.
Se hvordan i videoen øverst på siden!
Grønnsaksuppe i flere varianter
Klassisk grønnsaksuppe fra TORO er blant de mest solgte suppene i Norge. Du kan selvfølgelig også lage grønnsaksuppe selv fra bunnen av, se for eksempel disse fire oppskriftene:
- Grønnsaksuppe laget på restemat
- Grønnsaksuppe med kjøttpølser (billig middag for én-serien)
- Kremet grønnsaksuppe
- Grønnsaksuppe med søtpotet, karri og kokosmelk