First Price tortillalefser smaker best

Taco-test: Billigst er best!

Nå er det ingen grunn til å tvile: Med KIWIs prisløfte kan du til en billig penge invitere en ekte meksikaner på fredagstaco uten å skjemmes over smaken på tortillalefsene.

Hva er vel en fredag uten taco på bordet? Og hva er en tacomiddag uten et godt utvalg av enten tacoskjell eller tortillalefser, eller kanskje begge deler?

Hos KIWI får du i tillegg til de kjente merkevarene et godt utvalg First Price-produkter som gjør tacomiddagen enda billigere. First Price er vårt billigste alternativ, uten at det skal gå på bekostning av smak og kvalitet.

First Price er testvinneren

First Price tortillalefser er billigst og best, ifølge Dagbladets testpanel.
First Price tortillalefser er billigst og best, ifølge Dagbladets testpanel.

Nå har vi igjen vunnet en ny test: Denne gangen er det First Price myke tortillalefser som går helt til topps.

– Hurra! Denne lukter og smaker akkurat som den skal. Luftig, myk og god på smak, uttaler smaksdommer og halvt meksikanske Sylvia Vavik.

Sammen med Dagbladets matredaktør Christopher Sjuve har hun kåret First Price myke tortillalefser, testens aller billigste lefser, til smaksvinneren av Dagbladets store tortillalefse-test.

For mange av oss er taco en fast del av helgereportoaret. Men visste du at med de rette ingrediensene på bordet er faktisk tacomiddagen også ganske sunn? Med masse grønnsaker, karbonadedeig, mindre ost og kesam eller Drømmelett i stedet for rømme, kan fredagstacoen fort være sunnere enn lørdagssushi.

Her er fem tips til neste taco-kveld: