For hele tiden å forbedre KIWIs Huskeliste vil KIWI loggføre og overvåke bruken av applikasjonen anonymt.

All loggføring og overvåking vil skje anonymt, og kun brukes for videreutvikling av applikasjon. Informasjon vi loggfører kan KIWI bruke til å:

  • hjelpe deg til å få tilgang til informasjonen når du har logget inn
  • huske informasjon slik at du slipper å taste det inn under ditt besøk, eller neste gang du besøker applikasjonen
  • gi, forbedre, teste og overvåke effektiviteten av våre tjenester
  • utvikle og teste nye produkter og funksjoner
  • overvåke beregninger som totalt antall besøkende, trafikk og demografiske mønstre
  • diagnostisere eller utbedre feil

For Trumf-kunder vil Trumf kundebetingelser gjelde i tillegg. Dette gjelder eksisterende Trumf-kunder, og de som velger å melde seg inn i Trumf via KIWIs Huskeliste. Trumf Kundebetingelser ser du her.

Når du som bruker velger å dele huskelisten med noen andre via sms eller epost, forstår og godtar du at du er ansvarlig for eventuelle kostnader som gjelder kommunikasjon som sendes fra enheten. KIWI har ikke tilgang til og kontrollerer ikke denne kommunikasjonen.

Velger du å finne nærmeste KIWI-butikk vil applikasjonen spørre om tillatelse for å bruke din posisjon ved hjelp av stedstjenester, og dette er noe du som bruker kan velge å ikke tillate.

Dersom du har noen spørsmål til KIWI kan du kontakte oss på kiwiapp@kiwi.no, evt bruke tilbakemeldingsfunksjonen i applikasjonen. Gjelder tilbakemeldingen ditt Trumf-medlemskap kan du kontakte Trumf Kundeservice på epost kundeservice@trumf.no eller telefon 22563300

Har du spørsmål til bruk av applikasjonen, vil du finne svar på de mest vanlige spørsmålene her.