Priskrig før påske

Alle appelsiner til «smågodtpris» hos KIWI!

KIWI svarer nå på konkurrentens smågodt-stunt med å starte priskrig på appelsiner! Nå koster alle appelsiner kroner 2,50 per kilo i KIWI.

KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy senker prisene på appelsiner!- Nå håper vi på C-vitaminfest, og ikke en e-stoff-krig, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Sunnhet til folket er KIWIs hjertesak. Derfor var det et dilemma for oss om vi skulle bli med på priskrigen på smågodt. Men vi har lovet kundene våre å være minst like billige som våre konkurrenter, på alle varer.

- Det er et løfte vi ikke kunne bryte. Samtidig jobber vi hver dag for å gjøre Norge sunnere. Derfor setter vi ned prisen på påskefavoritten appelsiner, sier KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.

Den viktigste priskrigen

Appelsinprisen gjelder alle appelsiner som selges hos KIWI, både løsvekt og nett.

KIWI-sjefen forstår at de lave prisene på smågodt har fått fagpersoner til å reagere. 

 – Det er viktig å huske på at priskrigen på smågodt snart vil være over. Priskrigen på frukt og grønt vil derimot fortsette med uforrettet styrke. Det er den viktigste priskrigen, og den skal vi vinne. KIWI skal fortsette å kjempe for sunnhet til folket hver dag, sier Bjørkøy.

Sunnhet til folket

I KIWI skal det være enkelt og billig for kundene å ta sunne valg. 

Siden vi lanserte fordelsprogrammet KIWI PLUSS i januar, har allerede over 500.000 nordmenn valgt å bli KIWI PLUSS-kunde. Det vil si at de får 7,5 prosent bonus på toppen av våre allerede lave priser på frukt og grønt.

- Vi håper kundene våre vil sette pris på en enda lavere pris på det aller sunneste påskegodtet, nemlig appelsiner, avslutter KIWI-sjef Jan Paul Bjørkøy.