KIWIs påskenøtter

Dette er vinnerne i påskens KIWI-nøtter

For svært mange ble det et gledelig gjensyn med nøttegeneral Roald Øyen som presenterte åtte rykende ferske oppgaver i våre KIWI-nøtter denne påsken. Sjekk hvem som har vunnet dagspremier og hovedpremien på 5000 kroner her!

Flere tusen nordmenn har brukt påsken på å knekke KIWI-nøtter, og mange ga i kommentarfeltene på Facebook uttrykk for at de satte pris på et påskegjensyn med KIWI-nøttenes programleder Roald Øyen, som i 27 sesonger ledet Påskenøtter på NRK. 

- Jeg er selvfølgelig veldig glad for å høre at det fortsatt finnes noen der ute som har et forhold til Påskenøtter, og som fremdeles husker meg, sier Roald Øyen, som hadde sin aller siste nøttesending på NRK julen 2010.

Mange tok utfordringen

Nøttegeneralen legger til at han håper KIWI-nøttene ikke var for vanskelige å løse, samtidig som det skulle være en liten påskeutfordring å bryne seg på hver dag.

Vi kan iallfall slå fast at det var mange som tok utfordningen! På dagsoppgavene som ble lagt ut på KIWIs facebookside fikk vi inn til sammen 2829 svar - mens 3800 svarte på hovedoppgaven her på KIWI.no.

Vinnerne er nå trukket, og de 9 heldige nøtteknekkerne er:

Hovedpremie:

Gavekort på 5000 kroner fra KIWI går til Bodil Salvesen.

Disse vant dagspremiene

Gavekort på 500 kroner fra KIWI går til:

  • Påskenøtt 1: Cathrine Jåstad
  • Påskenøtt 2: Henning Meira
  • Påskenøtt 3: Roger Johnsen
  • Påskenøtt 4: Gisle Høiesen
  • Påskenøtt 5: Monika Nyhus
  • Påskenøtt 6: Cecilie Hansen Hatlem
  • Påskenøtt 7: Gunnvor Iren Molværsmyr
  • Påskenøtt 8: Kari Larsen Jansen

Gratulerer til alle vinnerne! Dere vil bli kontaktet på Facebook/e-post. Tusen takk til alle som deltok, husk at selv om dere ikke vant denne gangen vil det alltid komme nye muligheter for de som følger KIWI på Facebook og Instagram.

Husk også at som KIWI PLUSS-kunde vil du alltid betale minst for fersk frukt og grønt hos KIWI! Gå hit for å registrere deg eller oppgradere Trumf-medlemsskapet ditt slik at du alltid vll få 7,5 prosent bonus på frukt og grønt-handelen.