• TV

Sliter du med å finne en god gaveidé til pappa? Frokost på senga, middag og tid med familien. Slik vil de fedrene vi snakket med bli feiret på sin dag.

På søndag er det farsdag, og tid for å gjøre stas på alle fedre der ute. Hva er vel bedre enn å diske opp med det far liker aller best? 

Vi spurte fedre på gata hva de helst ville ha servert på dagen. Svarene vi fikk var like ulike som fedre gjerne er, men felles for alle er at matservering blir satt pris på. 

Frokost på senga

Kremet omelett
Kremet omelett

Fedrene sa at de gjerne vil sove litt ekstra lenge på søndag, for så å bli vekket med frokost på senga. Ferske rundstykker, omelett og bacon ble nevnt.

I KIWIs oppskriftsbase finnes det flere gode frokoster som barna kan være med og lage. Her er noen tips som kanskje vil falle i smak. 

Middagen han liker best

Biff med bernaise, knuste poteter og persille
Biff med bernaise, knuste poteter og persille

Et annet fellestrekk er at fedrene vil tilbringe dagen sammen med familien, gjerne utendørs med mat og kakao i sekken. 

Fedrene vil også ha middag. Hva de ønsker seg var de ikke samstemte om, men et godt tips er å ta utgangspunkt i hva din far liker aller best. 

Her er en liste til inspirasjon. Mange flere oppskrifter finner du i KIWIs oppskriftsbase.

Dessert til far

Om dere vil ta farsdagen helt ut kan dere toppe feiringen med kake. Også her kan vi by på oppskrifter til dem med tid og lyst til å bake. 

Gulrotkake med kremost
Gulrotkake med kremost

Og pssst! Om du ikke rekker kakebaking kan du kjøpe ferdig marsipankake til far i din KIWI-butikk.