Fisk på bålet

Fisk som turmat

Disse vintermånedene er høysesong for bål og turmat.

Pølser på grillen er en gjenganger, men hva med å prøve noe nytt både for smaken og helsas skyld? Turmat kan være både lettvint, godt og sunt!

Laks i folie

Et velsmakende tips er å grille laks innbakt i folie sammen med en stripe pesto. Ta med litt lettrømme på tube og en lompe eller fullkorntortilla til servering – og vips så har du et realt og godt turmåltid!

Fiskekaker

Hva med å grille fiskekaker istedenfor pølser på bålet? Det er både superenkelt og supergodt! Spis fiskekakene som de er, eller lag en fiskeburger med grovt hamburgerbrød. Ta gjerne med litt tomat og majones i tursekken!

Slik fikk familien Thorgrimsen mer fisk på ukesmenyen.

Fiskesuppe

Har du laget fiskesuppe dagen før, kan du fint varme den opp og helle den over på en termos. Varm fiskesuppe smaker nydelig ute i skog og mark!

Prøv denne fiskesuppen.

Wraps

Det gjør også små wraps med kremost, salat og røkelaks som du pakker i folie. Tenner dere bål eller har med en engangsgrill, blir de ekstra gode når de varmes litt.

Prøv også røkelaks med eggekrem i lefse.

God tur og god fisk!