DEN NYE SUSHIEN?

KIWI er først ute med Poke

En spennende trendrett fra Hawaii er på plass i butikkhyllene.

Med en klar ambisjon om å gi sunnhet til folket og å bidra til at folk spiser mer fisk, stabler KIWI-ansatte nå ut Poke i sine butikkhyller.

Poke (uttales poh-kay) er en marinert, rå fiskesalat som stammer fra Hawaii. Nå har Poke funnet veien fra Hawaii, via California og resten av USA til Asia, Australia til Norge.

Den nye sushien?

Poke er spådd til å bli den nye sushien, og KIWI er først ut med trendretten i butikk.

– Vi vet at kunden synes det er krevende å spise fisk så ofte som de ønsker, derfor er det vår oppgave å gjøre fisk mer relevant og tilgjengelig. I tillegg til å være sunt, er det veldig godt og smakfullt og bidrar til å øke KIWI sitt utvalg av ferske måltidsløsninger, sier ferskvaresjef Harald Bregner.

For folk i farten

Hos KIWI kommer trendretten i to varianter; fiskesalat med rå laks og quinoa og fiskesalat med rå laks og byggryn.

– Et perfekt måltid for folk i farten som ønsker et sunt og smakfullt måltid, ifølge ferskvaresjefen.