DEN NYE SUSHIEN?

Poke: Et supersunt måltid for folk i farta

En spennende trendrett fra Hawaii er på plass i butikkhyllene.

Poke (uttales poh-kay) er en marinert, rå fiskesalat som stammer fra Hawaii. Nå har Poke funnet veien fra Hawaii, via California og resten av USA til Asia, Australia til Norge.

Den nye sushien?

Poke er spådd til å bli den nye sushien, og KIWI var først ut med trendretten i butikk.

– Vi vet at kunden synes det er krevende å spise fisk så ofte som de ønsker, derfor er det vår oppgave å gjøre fisk mer relevant og tilgjengelig. I tillegg til å være sunt, er det veldig godt og smakfullt og bidrar til å øke KIWI sitt utvalg av ferske måltidsløsninger, sier ferskvaresjef Harald Bregner. Du får Poke som fiskesalat med rå laks og quinoa og fiskesalat med rå laks og byggryn hos KIWI.

Nettavisens panel kåret vår Poke til den suverene vinneren blant alle mellommåltidene de testet i sin smakstest i juni 2017!

For folk i farten

Hos KIWI kommer trendretten i to varianter; fiskesalat med rå laks og quinoa og fiskesalat med rå laks og byggryn.

– Et perfekt måltid for folk i farten som ønsker et sunt og smakfullt måltid, ifølge ferskvaresjefen. 

Vil du lage poke selv?

Her er våre oppskrifter på poke: