• TV

Katrine har mange jern i ilden og brenner for å holde liv i husene på bygda.

Hennes drøm er å utvikle plassen de bor på og åpne en liten kunstbutikk i en nedlagt kraftstasjon på eiendommen. I tillegg jobber hun iherdig med å tilrettelegge for at flere har mulighet til å benytte turmulighetene som finnes i nærmiljøet.

Mest av alt vil Katrine være ute i naturen. Det er ikke bare bra for kroppen, men også for hodet. Der ute løser hun utfordringer og komme på nye ideer. Enten det er på vei til en fjelltopp, på sykkel eller yogamatta. Over eller under havflaten, på surfebrettet, i dykkerdrakta eller kajakken. Har du ikke tid til de lange turene, kan en liten tur ut på trappa for trekke pusten dypt noen ganger gjøre underverker. Naturen har svaret. 

Tinas sommer

Denne sommeren tar Tina oss med til Lofoten  hvor hun lager sunn, kjapp og billig sommermat. Det blir nye smaker og spennende kombinasjoner. 

La dette bli sommeren du prøver noe helt nytt, enten det er en ny vri på grillmaten, spennende tilbehør til en gammel favoritt eller en dessert gjestene dine aldri har smakt før. Råvarene finner du i mer enn 630 KIWI-butikker over hele landet. 

Se alle Tinas høstoppskrifter

Få inspirasjon til kjapp, sunn og billig høstmat!

Se alle oppskrifter